اختلال در فعالیت خط یک مترو مشهد| سرویس‌دهی به حالت عادی بازگشت (۲۵ آذرماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۲۳۲۶
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹
اختلال در فعالیت خط یک مترو مشهد| سرویس‌دهی به حالت عادی بازگشت (۲۵ آذرماه ۱۴۰۰)
مدیرعامل شرکت بهره برداری قطارشهری شهرداری مشهد با اشاره انتشارخبر توقف خدمات رسانی به مردم در خط یک قطار شهری در برخی رسانه‌ها گفت: این اختلال تنها ۱۵ دقیقه و به دلیل درگیری ترمز یکی از قطار‌ها رخ داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید مبین مقدم دراین خصوص، افزود: حدود ساعت ۱۲:۴۰ دقیقه ظهرامروز یکی از قطار‌های خط یک در موقعیت خروجی ایستگاه غدیر دچار درگیری ترمز می‌شود.

وی اضافه کرد: برای پیشگیری از مسدود شدن خط و رفع سریع مشکل دو قطار در ایستگاه ۱۷ شهریور تخلیه مسافر می‌شوند تا هر چه سریعتر مسیر بازگشایی شود.

مدیرعامل شرکت بهره برداری قطار شهری شهرداری مشهد ادامه داد: این پرسه تنها ۱۵ دقیقه زمان برده و سرویس دهی خط یک از ساعت ۱۲:۵۵ دقیقه دوباره فعال شده است، و هم اکنون هم سرویس دهی درخط یک به روال عادی درحال انجام است.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.